Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

LIVING LAB Agritech: “CARCIOFI IN BOTTIGLIA”: valorizzazione di una Peculiarità di Malegno

MARTEDÌ 29 OTTOBRE 2024 | ORE 17.30

Durante l’evento “Carciofi in bottiglia” scopriremo insieme il progetto di valorizzazione del carciofo locale di Malegno, realizzato grazie alla collaborazione tra UNIMONT – Università degli Studi di Milano e il Comune di Malegno, nell’ambito del progetto PNRR Agritech. Inoltre, verranno presentati tre prodotti a base di estratto idroalcolico di carciofo, una vera eccellenza del territorio!

Per maggiori informazioni:

https://www.unimontagna.it/unimont-media/carciofi-in-bottiglia/

✍️ Programma:

INTRODUZIONE
Anna Giorgi – Responsabile del polo UNIMONT dell’Università degli Studi di Milano e dello spoke 7.4.1 progetto PNRR Agritech
Eugenio Massetti – Vicepresidente Vicario di Confartigianato Imprese
Fabio Peloso – Presidente Mandamento Valle Camonica Confartigianato Brescia
Matteo Furloni – Sindaco del Comune di Malegno

RELATORI
Luca Giupponi – Università degli Studi di Milano, polo UNIMONT

Matteo Tevini – Liquorificio Tevini, Edolo

Presentazione di tre prodotti a base di estratto idroalcolico di carciofo.

Degustazione e valutazione dei prodotti
Davide Pedrali – Università degli Studi di Milano, polo UNIMONT

iscriviti qui

Può interessarti anche